Bedrijfshal huren of kopen

Huren & kopen
ZOEK IN ONS AANBOD
Home > Bedrijfshal

Bedrijfshal huren of kopen

Een geschikte bedrijfshal huren of kopen voor uw onderneming? CMC Bedrijfsmakelaars heeft een ruim aanbod bedrijfshallen te koop en te huur in de ondernemende gemeenten Ede en Veenendaal, maar ook elders in de Foodvalley regio. Bedrijfshallen zijn er met uiteenlopende functionaliteiten en in oppervlaktes/grootte/omvang te huur of te koop. Een bedrijfshal huren of kopen is één van onze kern specialiteiten. Daarom doen we er alles aan om voor u de best passende bedrijfshal te vinden. 

Bekijk ons eigen aanbod

Bedrijfshal te koop in Ede of Veenendaal

Voor iedere ondernemer kunnen de eisen voor een bedrijfshal anders zijn. Waar voor de een vrije hoogte een must is, kan een andere ondernemer niet zonder overhead deuren of loading docks. Wij doen er alles aan om de juiste bedrijfshal te vinden die aan uw wensen voldoet. 

Wilt u een bedrijfshal huren of liever kopen? Bekijk dan ons actuele aanbod van huur- en koopobjecten van de diverse bedrijfshallen.  

Bekijk landelijk aanbod

De bedrijfsmakelaars van CMC  

Onze bedrijfsmakelaars kennen de wereld van de bedrijfshallen als geen ander. We kennen de regio Ede en Veenendaal, maar ook buiten de Foodvalley regio staan wij u graag bij. U kunt vertrouwen op onze kennis en ervaring in de vastgoedwereld. Wij zoeken graag samen met u naar de ideale bedrijfshal voor uw onderneming. Na het vinden van de juiste bedrijfshal, ondersteunen wij u ook bij de onderhandelingen en het opstellen van koop- of huurovereenkomst.

Bedrijfshal huren Veenendaal Ede

Heeft u graag direct persoonlijk contact met onze bedrijfsmakelaars die de vastgoedmarkt in Ede en Veenendaal goed kennen? Bel ons op 0318 - 501000 of maak een afspraak.

Maak direct een afspraak