Bedrijfspand huren of kopen

Huren & kopen
ZOEK IN ONS AANBOD
Home > Bedrijfspand

Bedrijfspand huren of kopen

Bedrijfspand huren of kopen in de regio FoodValley? CMC Bedrijfsmakelaars heeft een breed aanbod bedrijfspanden in bijvoorbeeld de ondernemende gemeenten Ede en Veenendaal. Een bedrijfspand huren of een bedrijfspand kopen is één van onze kern specialiteiten. Als bedrijfsmakelaar bijten wij ons vast in uw project en laten pas los als wij de ideale bedrijfsruimte hebben gevonden!
 
 

Het vinden van bedrijfsruimte in Ede, Veenendaal of de FoodValley

CMC Bedrijfsmakelaars begeleidt u graag bij het vinden van een passende bedrijfsruimte of bedrijfspand in Veenendaal, Ede of elders in de Foodvalley regio. Ook wanneer u specifieke wensen heeft voor een bedrijfsruimte, staan wij u graag bij. Daarbij kunt u vertrouwen op onze schat aan kennis en ervaring in de vastgoedwereld. We kennen de markt in Ede, Veenendaal en de Foodvalley goed. Wij helpen u bij het vinden van de juiste locatie, maar adviseren u ook bij de onderhandelingen. Nadat u de juiste bedrijfsruimte heeft gevonden, stellen wij de huur- of koopovereenkomst op. De panden bevinden zich op diverse locaties zoals op een bedrijventerrein, in het centrum of in bedrijfsverzamelgebouwen. 
 

Divers aanbod

Het kopen of huren van een bedrijfspand vraagt om kennis van de markt. Niet alleen omdat het aanbod zeer ruim is, maar ook door de wet- en regelgeving omtrent het aankopen van vastgoed. Ook zijn er diverse soorten bedrijfsruimtes, zoals horeca, kantoorruimte, bedrijfshallen of winkelruimte. Wilt u een bedrijfspand huren of een bedrijfsruimte kopen? Bekijk dan ons actuele aanbod van huur- en koopobjecten van de diverse bedrijfspanden.  
 
 
Bedrijfpand huren Veenendaal Ede
 
Heeft u graag direct persoonlijk contact met onze bedrijfsmakelaars die de vastgoedmarkt in Ede en Veenendaal goed kennen? Bel ons op 0318 - 501000 of maak een afspraak.