Bouwgrond kopen

Huren & kopen
ZOEK IN ONS AANBOD
Home > Bouwgrond

Bouwgrond kopen

Het aanbod van diverse bedrijfspanden is groot, maar uw perfecte pand zit daar niet tussen. Heeft u wel eens nagedacht over bouwgrond kopen voor uw onderneming?  CMC Bedrijfsmakelaars kent de regio Veenendaal, Ede en de Food Valley goed. Ook zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Onze bedrijfsmakelaars doen er alles aan om de juist bouwgrond voor u te vinden. Zodat u een pand kunt bouwen dat precies voldoet aan uw wensen. 

Bekijk ons aanbod

Bouwgrond gevonden

Heeft u de geschikte bouwgrond al gevonden en wilt u de grond graag kopen? Ook daar helpen de bedrijfsmakelaars van CMC u graag bij. Bij het kopen van de bouwgrond moet er onder andere rekening worden gehouden met het bestemmingsplan. Ook krijgt u bij het kopen van bouwgrond te maken met milieueisen, de juiste vergunningen en de gemeentelijke bouwverordening. Voor u is dit wellicht onbekende materie. Gelukkig is het voor ons dagelijkse kost. U kunt vertrouwen op de kennis en ervaring van de bedrijfsmakelaars van CMC.

Bekijk landelijk aanbod

De bedrijfsmakelaars van CMC

Onze bedrijfsmakelaars zijn specialisten in de vastgoedwereld. Veenendaal, Ede en de Foodvalley regio zijn voor ons bekend terrein. Na het vinden van de juiste bouwgrond ondersteunen wij u ook bij de onderhandelingen en het opstellen van koopovereenkomst. Wanneer u de perfecte bouwgrond koopt, begeleiden en adviseren wij u dus bij het gehele traject. 

Bouwgrond kopen Ede Veenendaal

Heeft u graag direct persoonlijk contact met onze bedrijfsmakelaars die de vastgoedmarkt in Ede en Veenendaal goed kennen? Bel ons op 0318 - 501000 of maak een afspraak.

Maak direct een afspraak