Horeca te koop of te huur

Huren & kopen
ZOEK IN ONS AANBOD
Home > Horeca

Horeca te koop of horecapand te huur

Is er horeca te koop of een horecapand te huur voor uw nieuwe horecaconcept? Of zoekt u een nieuwe ruimte voor uw bestaande onderneming? CMC Bedrijfsmakelaars biedt diverse horeca panden te koop en te huur aan in de omgeving van Ede en Veenendaal. Samen met u zoeken wij naar de perfecte locatie voor uw horecagelegenheid. 
 
 

Horeca te koop in Ede, Veenendaal en omgeving

De horecamakelaars van CMC Bedrijfsmakelaars zijn vertrouwd met de markt van horecapanden in de omgeving Ede en Veenendaal. U kunt vertrouwen op onze brede kennis en ervaring in de vastgoedwereld. Voor een horecapand kunnen details voor u van groot belang zijn. Wij helpen u graag bij het vinden van die perfecte ruimte. Samen met u zoeken wij uw ideale horecapand om te huren of te kopen in de FoodValley regio. Niet alleen bij het vinden van de juiste horecaruimte staan wij u graag bij. Nadat u het passende horecapand heeft gevonden, ondersteunen wij u ook bij de onderhandelingen en het opstellen van koop- of huurovereenkomst.
 

Horecabestemming

Het huren of kopen van een horecapand is een omvangrijke stap. Er is diverse wet- en regelgeving met betrekking tot de vestiging van een horecagelegenheid. Als ondernemer krijgt u te maken met bijvoorbeeld het gemeentelijke bestemmingsplan. Een bestemmingsplan maakt onderscheid tussen een aantal categorieën horeca. Iedere categorie kent een andere bevoegdheid voor exploitatie. Niet op ieder pand is dezelfde horecabestemming van toepassing. Wanneer u op zoekt bent naar een horecapand om te huren of te kopen, is het van belang u hierover zorgvuldig te laten informeren. Uiteraard zijn onze makelaars op de hoogte van alle ins en outs van het horecapand dat uw interesse heeft. 
 
Het aanbod van horeca te koop wisselt wekelijks. Bekijk daarom het actuele aanbod wat te koop staat direct.
 
 
Op zoek naar een horecapand te huur? Bekijk dan hier het actuele aanbod van de horecapanden die te huur staan in de regio Ede Veenendaal 
 
 
Horeca huren Veenendaal Ede
 
Heeft u graag direct persoonlijk contact met onze bedrijfsmakelaars die de vastgoedmarkt in Ede en Veenendaal goed kennen? Bel ons op 0318 – 501 000 of maak een afspraak.