Kantoorruimte huren of kopen

Huren & kopen
ZOEK IN ONS AANBOD
Home > Kantoorruimte

Kantoorruimte huren of kopen

Een comfortabele pentoffice of liever een basis kamer als kantoorruimte van waaruit u uw zaken kunt regelen? Voor iedere ondernemer zijn de wensen anders. CMC Bedrijfsmakelaars springt hierop in, met een breed aanbod van kantoorruimtes die te huur staan in Ede, Veenendaal en elders in de FoodValley regio. Wij zijn van alle markten thuis. Als bedrijfsmakelaar doen we er alles aan om die  kantoorruimte te vinden, die het beste bij u en uw onderneming past!
 
 

Passende kantoorruimte huren of kopen in Ede of Veenendaal

De makelaars van CMC Bedrijfsmakelaars kennen de markt in Ede en Veenendaal als geen ander. Wij adviseren u graag over het vinden van passende kantoorruimte in de FoodValley regio. Heeft u bepaalde eisen waaraan uw nieuwe kantoor in Veenendaal of Ede moet voldoen? Dan helpen wij u graag bij het vinden van passende kantoorruimte die aan uw wensen voldoet. U kunt vertrouwen op onze brede kennis en ervaring in de vastgoedwereld. Naast de bemiddeling bij het huren of kopen van een nieuw kantoor, staan wij u ook graag bij rond de verdere administratieve afwikkeling. Nadat u de juiste kantoorruimte heeft gevonden, ondersteunen wij u ook bij de onderhandelingen en het opstellen van de koop- of huurovereenkomst.
 

Divers aanbod kantoorruimte 

Het aanbod van kantoorpanden varieert enorm. In ons aanbod hebben we breed opgezette, luxe kantoorobjecten, maar ook kantoorvloeren verspreid over een complete verdieping of bijvoorbeeld enkele, overzichtelijke kantoorkamers. Bij iedere onderneming past een andere ruimte. Het aanbod van CMC Bedrijfsmakelaars beperkt zich niet alleen tot kantoorruimte in Ede en Veenendaal, maar omvat de hele FoodValley Regio, inclusief Zeist en Tiel. Uiteraard zijn onze makelaars op de hoogte van de mogelijkheden voor het huren of kopen van de voor u ideale kantoorruimte. 
 
Ons aanbod wisselt wekelijks. Wilt u een kantoorruimte huren? Bekijk dan ons actuele aanbod van kantoorruimtes.
 
 
Op zoek naar een geschikte kantoorruimte om te kopen? Bekijk dan ons actuele aanbod van kantoorruimtes die te koop staan.
 
 
Kantoorruimte huren Veenendaal Ede
 
Heeft u graag direct persoonlijk contact met onze bedrijfsmakelaars die de vastgoedmarkt in Ede en Veenendaal goed kennen? Bel ons op 0318 – 501 000 of maak een afspraak.