Over ons
CMC Bedrijfsmakelaars
ZOEK IN ONS AANBOD
Home > Over CMC bedrijfsmakelaars in Veenendaal en Ede

Over CMC bedrijfsmakelaars in Veenendaal en Ede

CMC Bedrijfsmakelaars is een allround organisatie als het gaat om bedrijfsmatig vastgoed. Wij zijn gevestigd in Veenendaal en Ede. Ons kantoor heeft als belangrijkste werkgebied regio Midden Nederland, specifiek Veenendaal en Ede. Daarnaast worden landelijk activiteiten ontplooid, onder meer op het gebied van besparingsadvies, beleggingstransacties en vastgoedconsultancy.

Wij zijn jonge ondernemers met tezamen een schat aan ervaring in de vastgoedwereld. Doordat wij geboren en getogen zijn in de regio Veenendaal en Ede kennen wij de mentaliteit en weten wij spreekwoordelijk gezegd hoe de hazen lopen. U kunt bouwen op onze inzet, betrokkenheid en integriteit. Daarnaast zullen wij de huidige vastgoedmarkt op een actieve en bovenal creatieve wijze benaderen.

CMC Bedrijfsmakelaars maakt onderdeel uit van de CMC Groep.

Werken bij de CMC Groep? Klik dan hier

Benieuwd naar een kijkje achter de schermen bij CMC? Bekijk hieronder onze bedrijfsfilm.

Bedrijfsmakelaar Veenendaal Ede Rien

Rien Bouman

CMC weet hoe de hazen lopen
 
Een bedrijfsmakelaar is integer, heeft een proactieve houding en up-to-date kennis van de steeds veranderende vastgoedmarkt! Op deze wijze helpen wij onze relaties bij allerlei aspecten op het gebied van commercieel vastgoed. Ik heb ruim 11 jaar werkervaring als allround vastgoedadviseur en heb bij diverse organisaties veel mogen leren. Sinds 2013 zijn we begonnen met CMC Bedrijfsmakelaars, onderdeel van de CMC Groep. Dankbaar en trots zijn we op het vertrouwen dat we de afgelopen jaren van veel opdrachtgevers hebben gekregen. Inzet betekent transacties, dus niet afwachten. Vol vertrouwen kijken we naar de toekomst… Graag tot ziens bij CMC!
 
Rien Bouman, bedrijfsmakelaar
06-45 84 60 53
Bedrijfsmakelaar Veenendaal Ede Robbert

Robbert van Hal

Een klant is nooit een onderbreking, maar altijd het doel!
 
Binnen CMC bedrijfsmakelaars ben ik actief als bedrijfsmakelaar. De zoektocht naar de juiste partij die past bij het commerciële vastgoed, is de mooiste puzzel om op te lossen. Het gaat er niet om wat je voor een klant moet doen op basis van de overeengekomen afspraken, maar wat je bereidt bent om extra te doen voor een klant. Oftewel, net die extra service leveren die men niet verwacht, maar zeker waardeert.
 
Robbert van Hal, bedrijfsmakelaar
06-14 42 78 43

Johan de Man

Zonder doel geen goal!
 
In mijn functie als bedrijfsmakelaar bij CMC, boeit de brug slaan tussen cliënt en het onroerend-goed mij enorm. Zonder doel ook geen goal. Een meer dan goede samenwerking met mijn CMC collega’s is daarbij onontbeerlijk om een zo goed mogelijke opvolging en advies te kunnen geven aan uw zoek opdracht. In dit specialisme ben ik er graag voor u.
 
Johan de Man, bedrijfsmakelaar
06-52 83 52 99

Kees van Essen MRICS RT

CMC Vastgoedbeleggingen: een succesvolle combi van de nieuwe en oudere generatie in het vastgoed met aantoonbare resultaten!
 
De vastgoedmarkt en de daarbij behorende dienstverlening heeft de laatste 15 jaar diverse veranderingen ondergaan. De markt is veel transparanter en vraagt om adviseurs met de juiste kennis en kwaliteiten die daarnaast ook het vertrouwen waard zijn . Zelf ben ik bijna 30 jaar werkzaam in het vastgoed, lid van de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) en sinds 1992 ondernemer in makelaardij en vastgoedbeleggingen. Enkele solide bedrijven met succes opgebouwd op basis van vertrouwen, kennis en dynamisch ondernemerschap. In deze periode natuurlijk de nodige ervaring opgedaan, een groot netwerk alsmede een solide en integere reputatie opgebouwd. Dit alles zorgt ervoor dat je als makelaar in vastgoedbeleggingen uitstekend kan excelleren voor professionele (inter)-nationale partijen in vastgoedbeleggingen. Interesse om eens van gedachten te wisselen ten aanzien van aan- en/of verkoop van vastgoedbeleggingen? Laat het mij weten dan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek. U bent van harte welkom op ons kantoor in Ede of Veenendaal.
 
Kees van Essen MRICS RT
06-53 85 47 47

Denise van Essen

Geen doel is te ver, als je plezier hebt in wat je doet
 
Na mijn opleiding Managementassistente/Directiesecretaresse bij Schoevers kreeg ik bij CMC Bedrijfsmakelaars mijn functie aangeboden. Dagelijks ga ik met plezier naar mijn werk. Momenteel volg ik een deeltijdopleiding bij de Academie voor Vastgoed om mijzelf verder te ontwikkelen binnen mijn vakgebied. De makelaardij is een vak met veel diversiteit en hectiek, geen dag is voor mij hetzelfde. Binnen CMC Bedrijfsmakelaars ondersteun ik intern en extern de makelaars bij de werkzaamheden die zij verrichten. Dit geeft mij veel voldoening. Ons hechte team en de gezelligheid onderling zorgt voor een prettige werksfeer en een goed resultaat.
 
Denise van Essen, bedrijfsmakelaar
06-25 06 05 50
Bedrijfsmakelaar Veenendaal Ede Niels

Niels Blotenburg

Verder binnen de makelaardij...
 
Na twee stages bij CMC en een opleiding tot junior accountmanager ben ik bij CMC Bedrijfsmakelaars ‘blijven hangen’ als commercieel medewerker. In deze baan zal ik met name het makelaarsteam ondersteunen. Daarnaast ben ik gestart met een opleiding aan de Academie voor Vastgoed om mijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en uit te bouwen binnen de wereld van de makelaardij. Ik verheug mij er enorm op om met deze baan opnieuw een stap in de toekomst te maken. En dat alles bij de CMC Groep, een jong en snelgroeiend bedrijf. Graag tot ziens!
 
Niels Blotenburg, commercieel medewerker binnendienst
06-47 49 12 37
Bedrijfsmakelaar Veenendaal Ede Therese

Thérèse de Groot

Geen dag hetzelfde
 
Sinds juni 2017 versterk ik het makelaarsteam van CMC.  Diverse administratieve werkzaamheden van de makelaars handel ik voor hen af zodat zij zich volledig kunnen focussen op onze relaties. De wereld van de bedrijfsmakelaardij is hectisch en dynamisch waardoor ik soms ad hoc werkzaamheden moet uitvoeren en snel moet schakelen. Hierdoor is voor mij geen dag hetzelfde. Maar dat maakt het werk extra leuk! Het is een leuk en gezellig team waardoor er een goede werksfeer is! Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk!
Graag tot ziens bij CMC!!
 
Thérèse de Groot, administratief medewerker
0318-501 000

Saskia Oskam

CMC geeft energie!
 
Vastgoed is al 20 jaar de rode draad in mijn ‘werkende’ leven en vervelen doet dat nooit! Na 10 jaar in de woningmakelaardij te hebben gewerkt, een uitstapje naar projectontwikkeling en 9 jaar in de vastgoedfinanciering, werk ik sinds oktober 2017 bij CMC Bedrijfsmakelaars als commercieel medewerker. Hardwerkende, enthousiaste en met relaties meedenkende collega’s die er elke dag voor de volle 100% ervoor gaan. En daar maak ik nu deel vanuit, dat geeft energie! Binnen CMC Bedrijfsmakelaars ondersteun ik de makelaars bij de werkzaamheden die zij verrichten. Geen dag is hetzelfde in een hectische en dynamische omgeving, dat maakt het werk extra leuk. Graag tot ziens bij CMC!
 
Saskia Oskam, commercieel medewerker
0318-50 10 00
Bedrijfsmakelaar Veenendaal Ede Esther

Esther Algra

Mijn drive: achter de schermen mee bouwen aan een groeiende organisatie!
 
Binnen ons kantoor ontzorg ik het MT op het gebied van HR, de interne organisatie, marketingcommunicatie en de coördinatie van evenementen. Ik bouw graag mee aan een goed georganiseerde backoffice, waardoor mijn collega’s u de beste dienstverlening kunnen bieden. Ik ben breed inzetbaar en heb oog voor kwaliteit. Naast de reguliere werkzaamheden komt het nog wel eens voor dat voor een ad hoc project onverwacht snel geschakeld moet worden. Dat geeft mij energie! Elke dag is een uitdaging; je weet nooit hoe de dag begint òf eindigt!
 
Esther Algra, management assistent
0318-50 10 00
Bedrijfsmakelaar Veenendaal Ede Ben

Ben Koelewijn

Deskundigheid en integriteit, geen eis maar vanzelfsprekend!
 
Samen met een hecht team van adviseurs CMC uitbouwen op de bedrijfsonderdelen CMC Assurantie & Advies en CMC Collectief, daar krijg ik energie van! Deskundigheid en integriteit zijn daarin eisen vanuit de wet, maar voor mij geldt dit als vanzelfsprekend. Nadenken over nieuwe verzekeringsoplossingen en proposities op het gebied van (collectieve) verzekeringen, pensioenen en dergelijke maakt dat ik elke dag met veel plezier mijn schouders onder CMC steek. Ik kijk ernaar uit u te leren kennen!
 
Ben Koelewijn, CMC Assurantie & Advies
06-23 24 52 04
b.koelewijn@welkombijcmc.nl