Winkelruimte huren of kopen

Winkelruimte
ZOEK IN ONS AANBOD
Home > Winkelruimte

Winkelruimte huren of winkelruimte kopen 

Winkelruimte huren of winkelruimte kopen voor uw onderneming? Of zoekt u voor uw nieuwe concept een passend winkelpand? CMC Bedrijfsmakelaars biedt een breed aanbod winkelruimtes in de dynamische, snel groeiende gemeenten Ede en Veenendaal. Wij zijn van alle markten thuis en als bedrijfsmakelaar doen wij er alles aan om de perfecte winkelruimte voor u te vinden!
 
 

Passende winkelruimte te huur in Veenendaal of Ede

De makelaars van CMC Bedrijfsmakelaars kennen de markt in de winkelsteden Ede en Veenendaal als geen ander. Wij adviseren u graag over een passende winkelruimte huren of winkelruimte kopen  in de FoodValley regio. Heeft u bepaalde eisen waaraan uw nieuwe winkelruimte moet voldoen, dan helpen wij u daar graag bij. U kunt vertrouwen op onze brede kennis en ervaring in de vastgoedwereld. 
Niet alleen bij het vinden van de juiste winkelruimte staan wij u graag bij. Nadat u uw winkelpand heeft gevonden, ondersteunen wij u ook graag bij de onderhandelingen en het opstellen van de koop- of huurovereenkomst. 

 

Divers aanbod: winkelruimte huren of winkelruimte kopen 

Het aanbod van winkelpanden is heel divers, variërend in diverse metrages en frontbreedtes, ook op A1 locaties. Het aanbod van CMC Bedrijfsmakelaars beperkt zich niet alleen tot winkelruimtes in Ede en Veenendaal, maar omvat de hele FoodValley Regio, inclusief Zeist en Tiel. Uiteraard zijn onze makelaars op de hoogte van de toegestane bestemmingen van de winkelruimte die u wilt huren of kopen. 
Ons aanbod wisselt wekelijks, bekijk daarom ons actuele aanbod voor winkelruimte huren of winkelruimte kopen. 
 
 
Winkelruimte huren Veenendaal Ede
 
Heeft u graag direct persoonlijk contact met onze bedrijfsmakelaars die de vastgoedmarkt in Ede en Veenendaal goed kennen? Bel ons op 0318 – 501 000 of maak een afspraak.