Diensten

Wij zijn u graag van dienst
ZOEK IN ONS AANBOD
Home > Diensten

Toegevoegde waarde leveren in een markt die constant verandert. Dat is waar CMC Bedrijfsmakelaars voor staat!

Om opdrachtgevers en klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, biedt CMC Bedrijfsmakelaars een uitgebreid dienstenpakket. Onze diensten zijn daarbij geen standaardproduct, maar geheel afhankelijk en toegespitst op de wensen en behoeftes van onze opdrachtgevers.

CMC is uw gesprekspartner op het gebied van:

U wilt uw vastgoed, bedrijfspand, winkel of horecapand verhuren of verkopen in de regio Veenendaal of Ede? Voor een snelle overeenkomst bent u bij CMC Bedrijfsmakelaars aan het juiste adres.

De aanhuur of aankoop van een nieuwe pand is een grote en impactvolle gebeurtenis die met alle zorgvuldigheid begeleid moet worden.

Het is een turbulente tijd en het zal u niet ontgaan zijn dat we in Nederland inmiddels veel leegstand hebben op de kantoor- en bedrijfsruimtemarkt.

Het uitvoeren van een professionele en zorgvuldige taxatie is een vakgebied op zich, niet een klus die een makelaar er 'even' bij doet.

Voor succesvolle beleggingstransacties zijn vertrouwen, integriteit, goede marktkennis, het verzorgen van een volledige waardering, het beoordelen van huurovereenkomsten en de kwaliteit van de huurders van essentieel belang.

Sale & leaseback

Sale & leaseback is een financiële vastgoedconstructie waar veelvuldig gebruik van wordt gemaakt. Bij een sale & leaseback transactie verkoopt u als eigenaar uw kantoorruimte / bedrijfsruimte aan een vastgoedbelegger, om dit vervolgens langdurig terug te huren.