CMC Bedrijfsmakelaars verhuurt kantoorruimte aan C.T.B. Holding B.V.

Nieuws

CMC Bedrijfsmakelaars verhuurt circa 2.528 m² kantoorruimte gelegen aan de Keesomstraat 28-32 te Ede aan C.T.B. Holding B.V.

Het betreft het representatieve en hoogwaardige kantoorgebouw ‘Triade’, dat gelegen is aan de Keesomstraat, een van de belangrijkste verkeersaders van Ede. In de directe omgeving zijn onder andere Rabobank Vallei en Rijn, Van Veen Advocaten en Schuiteman Accountants en Adviseurs gevestigd. De aanwezigheid van deze bedrijven zorgt er mede voor dat de omgeving kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid uitstraalt.

“C.T.B. Holding B.V. heeft als doel de bedrijfsprocessen van klanten aantoonbaar te verbeteren door het combineren van branche- en technologische kennis. C.T.B. Holding B.V. kent vier zelfstandige werkmaatschappijen, die alle met een breed scala aan producten en diensten actief zijn in verschillende branches. C.T.B. Holding B.V. is groot geworden in de loon- en salarisverwerking. Van oorsprong was C.T.B. Holding B.V. alleen gericht op de bouwbranche. Inmiddels heeft C.T.B. Holding B.V. haar activiteiten uitgebreid met full service dienstverlening voor de Flexbranche en HR- en salarisoplossingen voor organisaties in alle branches. Daarnaast is ze actief in CRM toepassingen voor projectmatig werkende organisaties.”

Bij deze transactie werd de verhuurder (Valad) geadviseerd door CMC Bedrijfsmakelaars en Smit Bedrijfshuisvesting. Huurder CTB werd geadviseerd door Huurconsult.

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief