UNIEKE KANS! Diverse bedrijfsobjecten te koop vanaf € 74.000,- k.k. excl. BTW!

Nieuws

Altijd al uw eigen bedrijfsunit, kantoorunit of showroom willen kopen? Dat is nu mogelijk! Prijs vanaf € 74.000,- kosten koper, exclusief BTW.

Het betreffen zeer representatieve en unieke bedrijfsobjecten op een goed bereikbare locatie op bedrijventerrein Nijverkamp in Veenendaal. Beschikbare metrages vanaf circa 69 m², verspreid over de begane grond en verdieping. Dergelijke metrages zijn in deze regio zeer beperkt te koop. De aankoop van uw eigen bedrijfspand wordt met deze ontwikkeling nu bereikbaar.

Bedrijventerrein Nijverkamp is het oudste bedrijventerrein van Veenendaal en kan als typering ‘gemengd’ meekrijgen. Op dit bedrijventerrein zijn circa 375 ondernemingen actief. De bedrijfsruimte is strategisch gelegen ten opzichte van de Rondweg-Oost met directe verbindingen naar de Rijkswegen A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem) en A15 (Rotterdam-Nijmegen). Ondanks dat dit bedrijventerrein aangemerkt wordt als de oudste, is dankzij de revitalisering en modernisering van veel objecten sprake van een uiterst verzorgd ondernemersklimaat.

Alle informatie? Klik HIER!

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief