Veranderingen binnen ons team!

Nieuws

Per 1 november 2014 vervult Mariëlle Schuurman binnen CMC Bedrijfsmakelaars de functie van assistent-bedrijfsmakelaar. Met ruim 12 jaar ervaring in de woningmakelaardij is Mariëlle in maart 2013 bij CMC Bedrijfsmakelaars gestart als makelaarsassistente. In deze periode heeft zij haar sporen binnen ons kantoor ruimschoots weten te verdienen en ook daarbuiten bewezen haar mannetje te staan. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Mariëlle met haar punctualiteit en enthousiasme een verfrissende aanvulling zal zijn binnen de regionale bedrijfsmakelaardij.

Nu Mariëlle actiever naar buiten gaat, is er op kantoor extra versterking nodig. Die hebben we gevonden in collega Esther Algra, als supportmedewerker. Zij bewaakt de interne processen, houdt zicht op deadlines en biedt ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie. Binnen de CMC Groep heeft Esther als management assistent reeds ruime ervaring opgedaan met de interne aansturing van collega’s en het stroomlijnen van de dagelijkse gang van zaken. Deze expertise komt goed van pas om CMC Bedrijfsmakelaars nog steviger op de kaart te zetten!

Met ons deskundige team, bestaande uit Rien, Jeftha, Mariëlle, Esther en Eva (als makelaarsassistente), gaan wij vol vertrouwen verder met ondernemen!

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief